Oppositionen 15–18 år

Oppositionen är ett utav Mäster Olof Råckstas två Utmanarlag. Som utmanarscout får man bestämma mer själv som ett lag över vad man vill göra på mötena och vilka hajker som man vill ha.

Som utmanarscout händer mycket i livet. Många går på gymnasiet och har veckorna fullbokade. Då är det skönt att koppla bort vardagen med Scouterna. Som utmanarscout öppnar sig världen för dig på riktigt. Du och dina kompisar har möjlighet att åka på en mängd olika läger och äventyr runt om i Sverige, Europa och världen. Det är som utmanarscout som många får möjlighet att åka på världsscoutjamboree.

Tid: 18:30 – 20:15 på måndagar

Plats: Det varierar, i den här åldern tar vi fördelen av att flera har större möjlighet att transportera sig längre.

Ledare: Nisse Björkholm

Visst låter det roligt? Bli scout!