Våra Scoutlokaler

Vi har lokaler i Råcksta, Blecktornsparken samt hembygdsgården Mäster Olofsgården. Vi har även två stugor på Lovön, L13 och Lugnet. Många av våra hajker och utfärder går till dessa. De är ett kärt återseende för alla de som varit med i kåren i några år, och ett spännande äventyr för de som är nya.

Råcksta

I Råcksta ligger våra lokaler på Multrågatan 88 och 86. Här i parken har alla åldersgrupper verksamhet och här finns kårens stora förråd av lägermaterial och allehanda prylar. Eniro

Gamla Stan

I gamla stan har vi lokal i Mäster Olofsgården där Äventyrarscoutavdelningen Riddarvakten håller till

Blecktornsparken

På södermalm håller vi till i Blecktornsparken. Här finns alla åldersgrupper utom äventyrarna som är i Gamla Stan.

L13

Information och bokning av L13

Lugnet

Nu har Lugnet fått sin egen projektsida där man kan följa hur upprustningen går!