Lyckad insats på vällingbyskolans dag

Idag hade vi ett mycket trevligt arrangemang på vällingbyskolans dag med repbro och scout-tatueringar tillsammans med Vällingby scoutkår!

Kårstämma 15/2

Den 15 februari kl 19:00 kommer årets  kårstämma att hållas på stockholms scoutdistrikts kansli vid fridhemsplan och samtliga medlemmar är inbjudna   //Axel Runnholm Kårordförande

Lugnet montage

På kårplaneringen 2018 tackades vår styrelse för alla arr 2017 med ett pepparkakshus /Rovfågelledarna Susie och Anders

Arbetsdag på Lugnet

Nu på lördag 18/3 kommeer vi att ha en arbetsdag på Lugnet. Vi kommer att fortsätta med renoveringen av köket och sätta in den nya skorstenen. Det finns massor att göra, massor av trevliga människor att prata med, och kåren Läs mer »

Dags för Kårstämma!

Den 9/2 har vi kårstämma kl 19:00 på stockholms scoutdistrikts kansli! Alla medlemmar är välkomna! Om ni vill lägga fram ett förslad till stämman så ska detta vara styrelsen tillhanda senast 29 januari. Väl mött och välkomna! //Axel KO

Provapå scouting hösten 2016

Tisdagarna 6:e och 13 september 19.00-20.00 är alla intresserade välkomna att prova på ett scoutmöte i Råcksta på Multrågatan 88. Vi har avdelningar för dig som är 6 till 17 år och är du äldre så är du välkommen stödja Läs mer »

Kom på Kårstämma

Hela Morå bjuds härmed in till kårstämma den 10 februari kl 18.30 på stockholms scoutdistrikts kansli. Alla är välkomna, fika, trevligt sällskap och intressanta diskussioner utlovas! Anmäl er gärna till styrelsen-morascout@googlegroups.com i förväg!

Anmälan till Ledar och planeringshelg uppe!

Nu kan man anmäla sig till vårens planeringshelg här ! Vi kommer att ha ett gäng olika workshops så det kommer att finnas många möjligheter både att lära sig nånting nytt och att planera nästa termin. Dessutom kommer vi att Läs mer »

Kruthornet

MoRås årliga kårtävling Återigen är det dags för den tradtionstyngda krafmätning där Kruthornen ska fördelas mellan kårens patruller. Vi kommer att träffas och tävla i olika scoutfärdigheter, träffa våra kårkamrater och ha allmänt trevlig stämning. Vi bjuder på något litet Läs mer »

Planeringshelg 21-23/8

Nu kan man anmäla sig till planeringshelgen som är 21-23/8   Tyngdpunkten på planeringen blir som vanligt på lördagen. I höst behöver vi extra fokus på rekrytering och planering inför jubileumsåret 2016 Vi gör en del rokader i ledarteamen så Läs mer »