Bäver

Nyhet! Nu kan man tjuvstarta lite och börja i kåren redan när man är 7 år gammal.bäver

Då börjar man i Bäverscouting som är till för att man ska få testa på hur det är att vara scout. Tanken är att både föräldrar och barn ska kunna vara med och ha roligt och uppleva naturen tillsammans.

Kårens bäverscoutavdelning heter Småkrypen och håller till i Råcksta/Vällingby.

Hur går det till?

Som bäverscout så har man ungefär ett möte per månad på en lördagsförmiddag. Detta är tänkt för att föräldrar ska kunna vara med och ha roligt och dela upplevelsen med sina barn.

Vad kostar det?

Eftersom man har möten så sällan så är terminsavgiften lägre, bara 200 kr per termin. Detta är precis tillräckligt för att man ska täckas av alla försäkringar och dylikt som Scouterna har för alla medlemmar

Vem ska jag prata med?

Lättast är att prata med någon av ledarna på kårens bäverscoutavdelning Småkrypen. De är:

Axel Runnholm 076 239 43 75

Karin Runnholm 073 955 60 77